Baeten 414842

Vakmanschap én maatwerk: stel ons je specifieke vraag

Het ene type vet of olie is het andere niet. Ons standaardaanbod voldoet aan de vereisten van onze verschillende klanten in de voedingsindustrie en verschillende non-foodsectoren. Maar ook met een specifieke vraag kan je bij ons terecht.

Baeten web 170

Wist je dat...
insectenvet in opmars is? Het zou op termijn een gezond en duurzaam alternatief kunnen vormen voor andere soorten vet.

Vetten van dierlijke oorsprong

Baeten & Co is gespecialiseerd in rund- en varkensvet. Maar ook met kippen-, ganzen- en eendenvet hebben we de nodige ervaring. Welk type vet en toepassing je ook maar in gedachten hebt, bij ons is zo goed als alles mogelijk.

Plantaardige vetten en blends

Ons vet van dierlijke oorsprong vermengen we ook met vetstoffen van plantaardige oorsprong (palmvet, maïsolie, kokosolie ...) naargelang je toepassing.

We experimenteren ook volop met biologische vetten en oliën. Die worden steeds meer gevraagd en gesmaakt in voedingstoepassingen, maar bijvoorbeeld ook in de cosmeticawereld.

Andere specialisaties

Ook voor specifieke toepassingen zoals halal en veganistische vetten kan je bij ons terecht.

Ontdek onze diensten

Baeten 166

Maatwerk van a tot z

Op zoek naar een vet met een specifiek smeltpunt voor je voedingstoepassing? Of heb je een vet nodig met een bepaalde hardheid voor een meer technische non-foodtoepassing? Samen selecteren we in ons gamma de geschikte vetstof of ontwikkelen we een vet op maat.

Op zoek naar een product op maat?

Stel ons je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.