Baeten bis 93875 EDITLB

Baeten & Co: een familiebedrijf met duidelijke waarden

Ons familiebedrijf is intussen meer dan twee eeuwen oud en wordt nu geleid door de zevende generatie. Die jarenlange expertise weerspiegelt zich in onze bedrijfswaarden.

Meer over onze geschiedenis

Baetens web 218

Wist je dat..
de familie Baeten van 1886 tot 1944 ook een brouwerij had, vlak naast de olieslagerij? De Zevenster was vooral befaamd voor zijn bieren Geuze des Flandres en Blonde des Flandres, die diverse internationale prijzen in de wacht sleepten.

Onze waarden

Traditie Baeten & Co is een familiebedrijf dat al sinds 1815 actief is in de wereld van de vetten en oliën. Door de jaren heen hebben we altijd geïnnoveerd om de meest vooruitstrevende producten te ontwikkelen. Toch is één ding niet veranderd: onze artisanale tradities vormen het basisingrediënt voor al onze succesrecepten.

Pure kwaliteit Dankzij ons unieke filtratieproces leveren we stabiele vetstoffen af die op lange termijn nauwelijks aan kwaliteit inboeten. We concentreren ons vooral op producten van dierlijke oorsprong. Waarom? Simpel: de natuurlijke smaak van dierlijk vet is onevenaarbaar.

In onze producten zitten bovendien geen chemische antioxidanten, smaakversterkers of andere toegevoegde stoffen. We streven naar kwaliteit in haar puurste vorm.

Duurzaamheid Bij ons gaat niets verloren. Zo krijgt de bleekaarde in ons filtratieproces een tweede leven als compostering. Daarnaast nemen we tal van andere initiatieven om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken.

Lees meer over onze duurzame werking