Baeten 414544

Onze producten voor groot- en kleinhandels

Voor frituren, restaurants, bakkers en andere horecazaken en kleinhandels produceert Baeten & Co ossenwit en reuzel onder een eigen label. Thuis heerlijke frieten of vlees bakken in ons vet? Ook dat is mogelijk.

Baeten 414274

Rundvet

Wie professioneel frituurt, weet dat de kwaliteit van onze Belgische frieten staat of valt met het vet waarin ze gebakken worden. De meeste Belgische frituren zweren dan ook bij het ossenwit van Baeten & Co.

Rundvet is een stabiel (en dus lang bruikbaar) vet dat geldt als dé smaakmaker voor die heerlijke Belgische frieten. Maar ook een heerlijk stuk vlees verdient gebakken te worden in een vet van hoge kwaliteit.

Wist je dat...
België met meer dan 3 miljoen ton de grootste exporteur is van frieten en andere voorgebakken aardappelproducten ter wereld?

Baeten 414377

Varkensvet

Reuzel is de ideale vetstof voor verschillende baktoepassingen, zoet en hartig. Voor de smeuïge vulling van gebakjes, bijvoorbeeld, is reuzel de perfecte vervanger van boter. Een belangrijke troef van reuzel is dat het bestand is tegen hoge temperaturen.

Geïnteresseerd in onze producten?

Stel ons je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.